top of page
  • leguano Danmark

Spørgsmål og svar

Opdateret: 28. aug. 2019

Her har jeg samlet de hyppigste spørgsmål jeg får fra mine kunder ...1. Hvad kan de sko ?

Skoene kan ingenting … det er din krop der reagerer med det samme.

Kroppen er en lille ”Wunderwerk” … den retter fejl op med det samme, hvis den får det rigtige hjælpemidler. Nogen har følelsen at falde bagover hvis de prøver leguano`s for første gang. Men i virkligheden retter kroppen sig ud til udgangspunktet og de står lige.. nogen for første gang efter lang tid og derfor føles det som om de falder bagover. Men kroppen vender sig til det ret hurtigt.

Vi anbefaler at starte timevis op med leguano og lyt til din krop !


2. Jeg har nedsunken forfod … er leguano noget for mig ?

leguano er for ALLE !

En nedsunken forfod er ofte en svag svangsene der ikke kan holde foden op.

Løsning: Træn dine fødder ! Det gør du nemmest hvis du gå barfodet.

Men derhjemme fra køleskab til sofa er ikke nok !!!

Og der er et hav af videoer på youtube også.

3. Jeg har Knyster … er leguano noget for mig ?

Ja selvfølgelig… dine fødder vil være lykkelig !

I leguano`s har dine tæer plads til rette sig ud igen … og ja det kan de sagtens.

Jeg har set det flere gange.

4. Jeg har en hælspore … kan jeg går med leguano ?

Ja det kan rolig gøre. Vores gang i barfodsskoene er mere naturligt og blidere.

Dvs. vi går mere på forfoden og hermed skåner vi hælen.

Men her gælder det også… stille og roligt opstart og lyt til din krop!

5. Jeg går med indlæg … er leguano noget for mig ?

Indlæg bekæmper kun symptomer … ikke årsagen. Hvis du går med indlæg bruger du ikke din muskulatur. Din fod bliver støttet og arbejder ikke. Resultat er, at din muskel vil blive svagere og kan ikke holde foden oppe … dine indlæg vil bliver større og tykkere med tiden. Hvis du går barfodet skal din fod arbejde og din muskulatur vil bliver stærkt nok til holde foden op. Jeg anbefaler mine kunder altid at bruge begge del til starten. Udfordre din fod med leguano og lad den slappe af med dine indlæg. Efter noget tid vil du helt slippe for dine indlæg.

6. Jeg bruger altid strømper i mine sko

Det er fuldstændig underordnet om du bruger strømper eller ej. Det er helt op til dig selv.

7. Jeg er diabetiker … er leguano noget for mig ?

Leguano opfylder alle krav til en sko som diabetiker skal have.

Med leguano kan du trygt går alle steder hen og skal ikke bekymre dig om dine fødder. Samtidig bliver din blodcirkulation sættes i gang, imens du går en tur og nyder følelsen af, at gå barfodet.

8. Hvordan er sko i størrelsen?

Du kan finde en størrelsesguide under webshop-fanen. Du skal måle dine fødder imens du står op ellers giver det et forkert resultat. Fødderne flader lidt ud imens vi står. Derfor skal du have lidt ekstra plads i skoen.

Hvis du er mellem to størrelser, vælger du den største.


599 visninger1 kommentar

1 Comment


Marianne Faxøe
Marianne Faxøe
Oct 19, 2019

Nedsunken forfod og hammertæer ?

Kan skoene hjælpe på det ? Og pris på sko ? Det kan jeg ikke finde

Like
bottom of page