top of page
  • leguano Danmark

Nu skal du høre her ...

Opdateret: 30. jan. 2019

... En dame kom hen til mig ved en af messerne jeg har været til for nylig.

Hun fortalte mig at hun ikke går i andre sko mere end leguano fordi hun kan mærke at hendes krop har brug for dem. Før døjede hun med ondt i ryg og nakke og hun følte selv at hun var dårligt gående. Men med hendes nye sko var der ingen problemer mere. Så hun kom faktisk langvejs fra for at købe en vintermodel. Og imens hun sidder og prøver sko får hun fortalt alle andre omkring os hvor glad hun er for disse vidunderlige sko og alle burde prøve det.


Stand på messen i Århus

I denne blog vil jeg give dig et indblik i mit arbejde og mine oplevelser omkring de fordele, som jeg hører og oplever, leguano har. Der er nemlig MANGE historier ud over denne kvindes positive oplevelse på messen for nyligt. Jeg vil fortælle om de reaktioner jeg ser og hører når folk får skoene på for første gang både på messerne og i butikken.


Hård hud og skavanker kan forsvinde.

Det var i Århus jeg mødte en ung mand med leguanos på. Jeg spurgte ham om han var glad for sine sko? Det var han da ... Skoene var de bedste han havde købt, sagde han på engelsk. Han var fra Holland og havde købt sine sko der. Vi fik en snak om skoene og han fortalte mig og mine kunder på standen, at hård hud forsvinder hvis man bruger skoene flittig... Det er en sideeffekt han har oplevet med leguano. Og der kommer jeg på tanken om mine egne hæle og ja... Ganske rigtig, var min hæl blevet meget blødere, siden jeg er begyndt at gå i leguano.


Samme dag på messen kom en kvinde forbi min stand og var så glad for at leguano nu findes i Danmark. Hun fortalte at hendes mand havde købt sig et par i Tyskland og at han altid går med dem. Før var det svært for ham at finde en sko der kunne passe ham fordi han har nogen skavanker i fødderne.?. Men i leguanos føler han sig hjemme. Hun har efterladt en anmeldelse på leguano Danmarks facebookside ...

Suveræne sko. Og så er det dejligt, at der nu findes en dansk forhandler. Min mand har slidt sit tyske Leguano skokøb op. Så nu ved jeg hvor julegaven skal købes. I Vamdrup.

Efter årtiers smerte helvede pga brede fødder og ømme knyster snørrer min mand i dag sine Leguano sko med det største smil. Endelig kan vi gå lange ture sammen, og han har heller ikke længere ondt i ryggen. Det tog ham nogle måneder at vænne sig til skoene, og nu vil han ikke gå i andet end denne type letvægtssko.


KnystOg en historie mere... om deforme tæer


For par måneder siden, var jeg inviteret til et lille arrangement med nogle behandlere, som er eksperter i krop, fødder og så videre.

Det var også der jeg mødte en sød kvinde for første gang. Hun prøvede skoene og var chok forelsket. Hun købte to par med det samme fordi hun var overbevist om, at de er vejen frem for hendes deforme tæer. For nyligt skrev hun i en besked til mig... ”Kære Bea, jeg elsker dine sko ... mine tæer er næsten på plads igen. Jeg er så glad for disse resultater.”

Jeg kunne fortsætte med denne slags historier ...

Hver gang jeg står på en messe, møder jeg lykkelige, taknemmelige mennesker fordi de har købt sig et par leguano og vil aldrig fortryde det.

Hver gang folk prøver skoene for første gang, ser de helt overraskede ud i ansigterne.

Og hver gang hører jeg det samme udbrud: ”Nøj hvor er de dejlige!”

”ej, det føles som jeg går i strømper”

eller ... ”Dem er jeg nødt til at eje”.


Det er så rart at se glade kunders glødende øjne og høre deres historier ... Og dette er min motivation for at udbrede kendskabet til leguano.

Jeg føler ikke, at jeg bare sælger sko ... Med i købet for du nemlig glæden, velvære og en helt anden kropsfornemmelse helt gratis oveni. Og det synes jeg bare er så fantastisk.

Skal du også eje en af modellerne, så du kan gøre noget godt for dine fødder? ... kig her

403 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page