top of page
  • leguano Danmark

Farvel til indlæg og knyster

Opdateret: 17. okt. 2019

Når mine kunde besøger mine messestande eller min butik, og fortæller om deres succes med leguano, bliver jeg så glad. 

Sidste weekend har jeg været i Nibe til Aronia festivalen og der skete det her... 

En ældre dame kommer til mig og spurgte: "Kan du kende mig ?"  Hmm ... det tror jeg. Nå... du har jo også mine sko på. Vi griner lidt, og så sagde hun,  "Ja, den har jeg købt her ved dig sidste år." Nå ja, nu kan jeg huske dig. Er du tilfreds med dem ?  Jeg jubler stadig over hendes svar... 

"Det kan du tro jeg er. Jeg bruger jo ikke mine indlæg længere!  Og mine knyster er blevet meget mindre!"

WHAT ??? Efter kun 1 år ???  Ganske rigtig, sagde hun, kun 1 år. Hvad har du gjort? 

"Jeg har tænkt over, hvad du havde forklaret mig med musklerne der ikke arbejder, hvis den bliver støttet og derfor heller ikke kan blive stærkere."

OK ... men du tog det stille og roligt til at starte med ? " Ja, men det var jo som du sagde, musklerne er der, de skal bare vækkes op igen."

Hun startede op timevis med leguano og har lavet noget simpelt fod gymnastik om aften, for at styrke svangen. Ellers gik hun i leguano eller helt barfodet.  Hun fortalte, at det var ikke helt uden smerter og har krævet en del tålmodighed. 

Men, efter kort tid kunne hun mærke, at det gav pote.  Svangen er blevet stærkere og knysterne er blevet mindre og store tåen rettede sig ud igen.

Jeg er mega imponeret over hendes styrke og vilje til at ændre noget, som hun ellers har levet med i mange, mange år. Og selvfølgelig har hun købt et par ny sko.  "Fordi det var jo den bedste sko jeg har købt, nogensinde !!!"

De her små historier gør mig så glad... og denne taknemmelighed fra mine kunder,  driver mig an.

Hjælpe folk til en bedre og nemmere hverdag, uden smerter og skavanker, det er leguano kendt for ! Og jeg er stolt af, at jeg må præsentere    leguano i Danmark.

Den ville jeg bare dele med dig ;) 

489 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page