top of page
  • leguano Danmark

Det siger andre om leguano

Opdateret: 30. sep. 2021

Leguano sko er det bedste, jeg nogensinde har puttet mine fødder i. Efter en dejlig lang arbejdsdag fra 8.00-19.00 svæver jeg stadig på grund af mine fantastiske nye sko. Super prof. vejledning af både størrelse og modeller. Min aller varmeste anbefalinger herfra. Kærlig hilsen Inge Akupunkturgården Haldrup.


***


Jeg har vandret det meste af Bornholm rundt i de dejligste barfodssko fra Leguano. Har gået det meste af den portugisiske Camino i dem, lige med undtagelse af 2 regnvejrsdage. Ingen ømme knyster, og ingen vabler - skønt


***

Jeg har flere par nu og det er det bedste jeg har gjort for mig og mine fødder i rigtig lang tid. Kan virkelig anbefale skoene og bambusstrømperne.


***


... det er kun 3 omtaler om leguano barfodssko.


Men det er det jeg hører igen og igen ... folk er bare så glad for skoene.

På grunden af min egen historie og min egen oplevelser med leguano og mine kundens fortællinger, ved jeg, hvilken forskel det kan gøre for kroppen, når vi skifter vores konventionelle sko ud med barfodssko.


Jeg har kunder som fortaler at de er smertefrit ... Hvordan kan skoene påvirker min ryg ? Se herSådan forandrer kropsholdning sig når vi har en hæl på... og det er lige meget om den er 0,5 eller 5 cm.


Sko påvirker ikke kun vores fødder ... Sko påvirker hele kroppen !!!


Derfor er det vigtigt, at vi tænker os om , hvor vi putter vores fødder i 😉
204 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page